Just fa un mes, el 23 de març, Primàries Sabadell va fer les eleccions en primàries obertes a tota la ciutadania.

De les eleccions en va sortir la relació ordenada de les persones que encapçalarien la llista electoral de les eleccions municipals del 26 de maig.

Un cop acabades les eleccions a Primàries Sabadell ens hem constituït com a coalició electoral amb el nom d’Independència i República-Primàries Catalunya i s’ha completat la llista electoral, oberta a gent diversa i amb voluntat de sumar, amb la qual ens presentem a les eleccions municipals.

La llista que ara us presentem ja ha estat lliurada a la Junta Electoral de zona el dia 17 d’abril.

 

 

 

 

 

A la fotografia hi podeu veure part dels candidats:

 

 

La seva presentació a la ciutat va acompanyada mitjançant aquest full volant que us adjuntem on hi ressalten els principals objectius i compromisos. Del projecte més complet us n’anirem informant a mesura que l’anem consensuant entre totes les persones que hi participen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molt tímidament, quan comencem a aparèixer a les enquestes electorals, hem començat a tenir ressò als mitjans de comunicació locals. Aquí us en deixem dos exemples:

  • Diari de Sabadell, el 22 d’abril. Antoni Dalmases, Manel Cunill i Joaquim Clusa, a la llista de Primàries Sabadell. https://bit.ly/2VZJ0fe
  • Isabadell, el 23 d’abril. Cares conegudes a la llista de Primàries. https://bit.ly/2W6Do2S

Seguim determinats i com més se’ns coneix més adhesions tenim.

Els resultats del 26 de maig estan oberts.

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram