Amic, amiga,

Ens fa molta il·lusió de convidar-te a la inauguració del nostre local al carrer de la Creueta, 15.

T’hi esperem aquest dijous, 9 de maig a les 10 de la nit.

Hi farem un sopar frugal, a peu dret i podrem sentir les peces musicals del grup: Va per vosaltres.

Si encara no ens coneixes, ara tens una bona oportunitat per saber qui som, i perquè ens hem posat en aquesta nau. Hi seran els candidats amb qui hi podràs tenir una conversa distesa i preguntar-los allò que vols aclarir o fer-los saber allò que tu penses.

Si ets votant nostre veuràs com el projecte Primàries Sabadell s’ha musculat i s’ha convertit en l’opció més disposada per fer efectiu el mandat del Primer d’Octubre juntament amb les 121 llistes que s’han presentat el 26 de maig arreu del país.

Aquella idea, fruit del descontent amb l’actitud dels nostres partits, té cara, té projecte i voluntat de persistir, com una taca d’oli. Volem entrar a les institucions per iniciar una altra manera de fer política que la societat demana i exigeix. La porta de l’ajuntament s’ha anat obrint però no n’hi ha prou, a interlocució amb la ciutat ha de ser activa.

A les 12 de la nit, coincidint amb l’inici de campanya  anirem a penjar cartells d’Independència i República pel carrer i sí, ens agradarà que ens hi acompanyis.

Moltes gràcies per fer possible el projecte i per creure-hi.

Vine. T’hi esperem

 

 

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram