Us fem arribar l’escrutini de les eleccions a Primàries Sabadell de dissabte 23 de març.

  • El nombre de votants inscrits al moment de tancar la votació ha estat de 1.359.
  • S’ha registrat 276 vots presencials i 30 de telemàtics
  • Total de vots: 306, un dels quals en blanc

El resultats del vots per a cada candidatura ha estat el següent:

223 FOLCH I BORRÀS, ÀNGELS
204 BERBEL NAVARRO, MONTSERRAT
140 SOLER I CERVERA, JOSEP
140 FERNÁNDEZ ÁLVAREZ, ANA
120 CABEZA GUTES, ANNA M
119 MIRET CASULLERAS, JORDI
82 HILARIO PÉREZ, JESÚS
46 NOÉ HERNÁNDEZ , RAFEL

El dilluns 25 de març, es coneixerà la llista definitiva que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig i es tindrà en compte la paritat que el Reglament Electoral de Primàries Sabadell estableix.

Volem donar les gràcies a totes les persones que creuen amb el projecte de Primàries Sabadell, especialment aquelles que han vingut a votar aquest dissabte.

Això demostra que, quan se’n dóna l’oportunitat, la gent vol participar a l’espai polític, més enllà de votar cada 4 anys. Ahir es va començar a fer la política participativa que reclama la gent i els votants van decidir la llista d’una manera oberta.

Volem donar les gràcies, molt especialment, als candidats i candidates que hi estan implicats. Ells han plantat la llavor per provocar un canvi de fons en la forma de fer política en la forma que han estat explicant durant la campanya. Són la punta de llança i la gota malaia que assegurarà de tenir un Ajuntament independentista i amb democràcia participativa des del minut zero.

El moment històric ens exigeix d’anar estratègicament junts si volem guanyar la independència.
A Primàries Sabadell mantenim l’esperança que reclama la gent d’unir les forces independentistes per fer la República.
Primàries Sabadell estén la mà, i volem sumar el treball i l’expertesa per aconseguir l’apoderament ciutadà, la transparència i la radicalitat democràtica

Reiterem les gràcies a tots els candidats pel seu compromís i els felicitem pels resultats obtinguts

Anem de cap a l’Ajuntament

Us lliurem unes imatges fetes durant l’acte de votació, d’alguns dels candidats que van votar presencialment i de l’ambient de la sala:

Ahir va ser un bon dia. Un cop fetes les eleccions l’equip de Primàries Sabadell, entrem en una nova fase de feina molt engrescadora. A partir d’aquest moment se centra a detallar el programa electoral, a ampliar el nombre de persones i d’entitats col·laboradores i a establir els mecanismes de participació de la ciutadania per a fer-lo possible.

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram