POLÍTICA DE PRIVACITAT

 OBJECTE

-Associació Primàries Catalunya, ha assumit el compromís de protegir la seva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, li informem de la forma en la qual protegim les seves dades personals.

-Associació Primàries Catalunya defensa fermament els drets fonamentals a la privacitat i a la protecció de les dades personals, així com el compliment de les lleis nacionals i europees relatives a la privacitat.

-En aquesta declaració de privacitat es descriu com Associació Primàries Catalunya tracta i protegeix les dades personals de qui les facilita, així com en el context de les nostres activitats internes.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

-El responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti és Associació Primàries Catalunya , amb domicili social al carrer Calvari 60 de Badalona. Les dades de contacte són telèfon 93 347 17 14 o correu electrònic dades@primariescatalunya.cat. Altrament per contactar directament amb la Comissió de Primàries de Sabadell posar-se en contacte amb info@sabadellprimaries.cat

DADES QUE RECOPILEM

-La web www.sabadellprimaries.cat no recull cap tipus de dades ja que tot es gestiona des de www.primariescatalunya.cat.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

-Associació Primàries Catalunya es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat quan sigui necessari per adaptar novetats legislatives o altres regulacions, per les bones pràctiques i procediments de la mateixa Associació Primàries Catalunya i per requeriment de les autoritats de control.

 

Avís Legal | Política de Privacitat | Política de cookies

Escriu-nos!
Instagram