Us lliurem l’article de premsa que s’ha enviat als mitjans de premsa locals:

Per què fem Primàries?
Per què és important que t’inscriguis com a votant? (1) 

Primàries ha nascut amb dos objectius:

  • Anar units per guanyar i per complir el mandat democràtic de materialitzar la independència.
  • Canviar la cultura de la forma de fer política.

Ens centrem en el primer dels objectius. 

La situació política actual i la repressió que vivim fa que tinguem una situació tan excepcional que és necessari que ens posicionem per una proposta regeneradora que obligui els partits a no repetir el seu statu quo.

Mitjançant Primàries Sabadell volem posar en valor el capital polític de la ciutadania i participar a les eleccions municipals de maig de 2019 de manera diferent. 

Proposem que qui vulgui, tant si és representant d’un partit polític com si no n’és, que es pogui presentar a les llistes electorals municipals. A data d’avui, a Sabadell, ja hi ha a prop de 1.200 votants. Entre tots els votants, el dia 23 de febrer, s’elegirà  la llista de Primàries Sabadell que es presentarà a les eleccions municipals. Aquells que vagin a aquesta llista hi aniran per guanyar i completar la victòria de l’1 d’octubre perquè sabem que només hem triomfat quan els partits i la societat hem anat junts.

El més important és que hi ha 947 alcaldes que, en el moment que es provoqui una situació similar a la del 3 d’octubre del 2017, tots estiguin a diapositives a pressionar el botó d’acord amb el Parlament de Catalunya.

Si els partits independentistes no es sumaran per materialitzar aquesta llista ens n’hauran d’explicar els motius. En aquest moment no s’hi val fer demagògia amb les polítiques socials perquè sense independència no són possibles ni hi ha camí per recórrer. Deixem-nos estar d’històries. Toca guanyar per concretar la victòria perquè la independència és possible i estem disposats a materialitzar-la.

Si els partits encara no veuen factible realitzar la independència és l’hora d’entrar a les institucions catalanes, totes les persones que sí que ho veuen possibles i que estan disposades.

Primàries Catalunya i Primàries Sabadell són el mecanisme que facilitarà tenir una altra forma de fer política en què no hi hagi impunitat si no es compleix el mandat que ha delegat la gent. No es pot faltar més a la democràcia i trencar la corretja de transmissió que transforma la voluntat popular en acció política. 

Com catalans volem marcar-nos els nostres propis horitzons sense que l’estat espanyol ens hi posi limitacions. Volem esdevenir una societat lliure i no una societat fracassada.

Company, companya,

Si estàs d’acord, apunta’t al projecte. Tens temps fins al 22 de febrer per inscriure’t com a votant i si t’animes a fer un pas endavant i comprometre’t com a candidat recorda que el termini s’acaba el dia 5 de febrer. En tots dos casos entra a primariescatalunya.cat 

 

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram