La Independència comença a Sabadell. El 26M recupera el poder.

Us informem que divendres, 24 de maig, a 2/4 de 8 del vespre farem l’acte final de campanya, a l’espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c.de’n Font, 25)

Els candidats hi seran per explicar, a qui no hagi tingut l’oportunitat de sentir-los, el projecte per Sabadell. Els acompanyarà el grup vallesà Pops, amb la seva música.

Ens agrada que ens hi acompanyeu tots a l’acte de final de campanya. Un acte que clou quinze dies de campanya. Quinze dies que hem pogut compartir el projecte per Sabadell amb molts de vosaltres i que gràcies a algunes opinions vostres hem ampliat i enriquit.

Aquesta és la nostra manera d’entendre la democràcia. Una candidatura que va començar, fa molt poc,  amb una votació en Primàries oberta a tots els ciutadans que hi van voler participar  i amb un projecte participat i consensuat també per les persones que hi han volgut aportar la seva visió.

Tenim ganes de poder entrar a les institucions per fer possible la independència del nostre país, per continuar fent de ciment dels partits independentistes i per impulsar una democràcia participatica pròpia de la voluntat dels ciutadans del s XXI.

Diumenge al matí, comptem amb el vostre vot, si us fem confiança. Un vot decidit i sense por, hereu del Primer d’Octubre que hem viscut. I a partir de les 8 del vespre us convidem a seguir l’escrutini de les eleccions, al bar Taps, a partir de les 8 del vespre.

Visca Independència i República!

Us hi esperem!

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram