Benvolguts amics,

Des de Primàries Sabadell volem agrair-vos el suport que ens heu donat  en inscriure-us com a votants. Gràcies a la vostra col·laboració i als vostres vots, hem pogut donar forma a una candidatura per presentar-nos a les eleccions municipals a la nostra ciutat.

A la trobada de divendres dia 5 vam informar del següent:

 1. Independència i República – Primàries Catalunyaés el nom que hem escollit per a la nostra candidatura. Aquest nom representa els dos objectius pels quals volem treballar tots els candidats que formem la llista electoral encapçalada pels 7 candidats que ens vam presentar a Primàries Sabadell.

 

 1. Finalment la candidatura estarà formada per :
  1. Àngels Folch
  2. Montse Berbel
  3. Josep Soler
  4. Jordi Miret
  5. Anna M. Cabeza
  6. Jesús Hilario
  7. Rafel Noé

L’Ana Fernández no apareixerà als primers llocs de la llista per decisió personal, però col·laborarà en els grups de treball.
Abans del dia 17, en el moment d’inscriure la nostra candidatura a la Junta Electoral de Sabadell hem de completar aquesta llista fins a un total de 27 persones més tres de suplents.

 1. La forma jurídica amb la que ens presentem a aquestes eleccions municipals és dins la Coalició Primàries de Catalunya formada per 3 partits: Demòcrates de Catalunya i Solidaritat (aquests dos partits son els que van respondre a la crida per a la unitat) i Units per la República (que és el partit instrumental que representa els Independents adherits al projecte de Primàries Catalunya). En total hi ha més de 40 municipis que presenten candidatures sota Primàries Catalunya.

 

 1. Volem que al nostre ajuntament hi hagi un equip que defensi clarament la independència de Catalunya i que el nou país tingui una estructura d’Estat en forma de República. Però també volem posar en pràctica una nova manera de fer política i millorar la qualitat democràtica de les nostres institucions tot fent-les més accessibles als ciutadans i amb més participació, més debat i més transparència.

El nostre és un projecte participatiu i per tal de poder dur-lo a terme és imprescindible la vostra col·laboració.

Necessitem 3 nivells de voluntaris:

* Per formar part de l’equip de treball encarregat de l’organització de les trobades i dels debats que hem de dur a terme per a la confecció del programa electoral.

* Per participar en els diferents debats que hem d’organitzar als diferents barris de la ciutat per parlar del nostre programa. Volem que el nostre, sigui un programa debatut i consensuat pel màxim de ciutadans possible.

* Per a ajudar-nos a fer-ne la difusió necessària. Creació i participació en xarxes socials, webs, edició de vídeos, repartiment de fulletons, etc.

Com que disposem de molt poc temps per tota la feina que volem fer, us agrairem que contacteu amb nosaltres a l’adreça de correu info@sabadellprimaries.cat tot indicant-nos el vostre nom, telèfon, codi postal i quin voleu que sigui el vostre àmbit de participació.

Els propers dos mesos hi haurà molta feina a fer i no la podem fer només els 7 candidats. Us necessitem. Estem segurs que de les 1.350 persones inscrites, com a mínim en poden sortir una cinquantena disposats a ajudar-nos. En breu rebreu la convocatòria de la reunió que preparem per divendres vinent.

Hi pot haver diferents graus i àrees d’implicació, però sense la vostra participació el projecte no és viable ni té sentit tirar-lo endavant.

Gràcies pel vostre suport.

Fins aviat,

Grup de treball de la candidatura “Independència i República – Primàries Catalunya”

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram