Hem arrencat la cursa electoral. Això ens permet de tenir uns dies per explicar el projecte per Sabadell, de la coalició Independència i República – Primàries Catalunya, i per sentir les teves opinions.

Volem compartir amb tu el projecte que hem elaborat entre veïns i veïnes de Sabadell. Potser no has pogut venir i ara tindrem l’oportunitat de parlar-ne. Volem sentir què passa al teu barri, les coses que hi trobes a faltar i com t’hi sents. El nostre projecte és un projecte viu que millora i s’enriqueix amb les consideracions dels veïns de la ciutat.

Ens agradarà tant explicar-nos com poder-te sentir. Per això et convidem als actes que tenim privistos per aquesta setmana. Hi podràs conèixer els candidats i sentir-ne tant els motius que els han fet embarcar a entrar a la política institucional com els aspectes del projecte que tenim per Sabadell. Sent-los, interpel·la’ls o fes-los una proposta. Sabadell és de tots i l’hem de construir entre tothom

Dilluns 13 de maig, fem una tertúlia a l’Espai Àgora, del Centre Cívic de Sant Oleguer.

De les 7 fins a les 9 del vespre

En un ambient distès.

 

Dimarts 14 de maig, serem al Centre Cívic de Gràcia, a la plaça del Treball.

De les 6 fins a les 8 de la tarda

 

 

Dimecres 15 de maig, celebrem l’acte central de campanya d’Independència i República – Primàries Catalunya, a la Fira de Sabadell, a 2/4 de 8 del vespre.

Hi intervindran alguns dels candidats de Sabadell: Àngels Folch, Montse Berbel, Josep Soler, Jordi Miret i també ens hi acompanyaran Antoni Castellà, Josep Manel Ximenis, Uriel Bertran, de Primàries Catalunya  i, Adrià Alsina de Barcelona és Capital.

Dijous 16 de maig, anem al Centre Cívic de Can Rull.

De 2/4 de 8 fins a les 9 del vespre

 

 

Divendres 17 de maig, de les 5 fins a les 8 de la tarda, serem fent tertúlia al Complex de ant Oleguer (c. De Sol i Padrís, 58)

 

 

 

I dissabte 18 de maig, de les 5 fins a les 8 de la tarda, t’esperem al parc de Catalunya, al costat del saltant d’aigua

 

 

 

Et demano que ens ajudis a difondre els actes que estem fent: fes conèixer la nostra candidatura i el nostre projecte entre els vostres cercles familiars, d’amics, de veïns, fent-los veure els punt forts que tenim. El millor és el contacte directe, donant arguments per votar-nos. Ho pots fer organitzant sopars, birres, cafès, vermuts amb els amics, parents, companys de feina, coneguts, veïns….

Vine i parlem del futur de Sabadell i del futur del nostre país. T’hi esperem!!

 

 

 

Comparteix
Escriu-nos!
Instagram